Hi friend!

Het echte backpack gevoel en dat voor een prikkie in de meest chique buurt van Rotterdam!


Hostel ROOM Rotterdam is een uniek Rotterdams themahostel midden in het centrum, in het mooie Scheepvaartkwartier en vlakbij alle belangrijke toeristische attracties. Verbluffende architectuur, hippe winkelstraten, de vertrekplaats voor de boot naar Kinderdijk en de haven van Rotterdam liggen allemaal op steenworp afstand!

Wij zijn gevestigd in een prachtig gerenoveerd rijksmonument uit 1923 in Art Deco stijl en hebben 17 themakamers die allemaal een bijzondere link met Rotterdam en Nederland hebben. We laten je graag meer zien en hopen je te mogen verwelkomen in ons hostel, its up to you!

 

Top 10 Dingen om te zien en doen in Rotterdam (on a budget)

Welkom in Rotterdam; de beroemde havenstad die een hub is geworden voor moderne architectuur en culturele ontwikkelingen binnen en buiten Nederland. Er zijn hier genoeg coole dingen om te zien; van live muziek tot windmolens - het enige wat je hoeft te doen is de kaart erbij pakken! Lees alles over de top 10 dingen om te doen in Rotterdam on a budget hier.
 


Get out of the basement!

And on to the stage! Elke laatste vrijdag van de maand is er weer een Open Mic Night in je favoriete Living ROOM!

De Open Mic Rotterdam is één van de vaste events van Hostel ROOM en op deze avond zijn alle stijlen van muziek en het gesproken woord welkom. Gitaarspelers, folk zangers, rockers en singer-songwriters tonen tijdens de avond hun talent in de foyer van Hostel ROOM. Kom ook lekker spelen of geniet van de avond met een drankje in een internationale en gezellige omgeving!

Ontmoet andere muzikanten en deel je talent met de wereld! Hoe werkt het? Om er zeker van te zijn dat je kunt spelen tijdens de Open Mic Night vergeet je dan niet in te schrijven. Je kunt dit doen door een email te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt natuurlijk ook binnenlopen en kijken of er wat te jammen valt met de ander muzikanten, alles kan gebeuren!

 

 
Lexie de Hostel hond