Rotterdam skyline

Welkom in Rotterdam

De architectuurstad van Nederland, internationaal met een geweldige skyline. Een stad waar overal wolkenkrabbers verrijzen, met een Manhattan aan de Maas en met eye-catchers als de Euromast, de Erasmusbrug, De Rotterdam en de Markthal. Rotterdam blijft zichzelf uitvinden en vernieuwen en dat zie je en merk je; het jaar rond vinden er namelijk talloze leuke festivals en sportevenementen plaats, voor ieder wat wils.

De indrukwekkende haven is de grootste van Europa en het kloppende hart van de stad. Iedereen die Rotterdam wil ervaren moet ook de haven omarmen. De beste manier om de haven te zien is op en rond het water dus kom op met die rondvaart! Of wat te denken van de Unesco World Heritage site Kinderdijk? Vanaf de Erasmusbrug brengt de Fast Ferry je in minder dan een uur naar de mooiste molens van Nederland terwijl jij geniet van het uitzicht over Rotterdam vanaf het water.

Je kunt er dus niet meer omheen: je moet Rotterdam een keer gezien hebben! Boek snel je bed in Hostel ROOM Rotterdam en ga het beleven!