ROOM bar
 
ROOM Live Music
 
ROOM Foyer

Meet the world

...in onze gezellige en leuke ROOM bar! Vraag onze award winnende staff naar hun favoriete biertje en zorg dat je het wekelijkse shotje niet mist: slechts €1,50 per shot! Het ROOM team heet je graag snel welkom in de ROOM Bar!

MUZIEK EN THEMA AVONDEN

Er zijn wekelijks leuke thema avonden zoals de Dutch Delight Night (maandag, sjoelen & proeverijen), Tequila Tuesday (1 burrito met een shot tequila), Pasta Night (donderdag, pasta met een glas wijn). Ook reden er regelmatig nationale en internationale artiesten op in het hostel en is op de laatste vrijdag van de maand de open Mic, check onze eventkalender voor meer info!

FOOD & DRINKS

Naast thee, koffie, fris, sap, gedestilleerd en wijn hebben we in de ROOM bar altijd een aantal verschillende bieren op tap en ook de fijne brouwsels van lokale Rotterdamse brouwers op fles ontbreken niet in het assortiment.
Voor de inwendige mens heeft de chef voor de ochtend diverse upgrade mogelijkheden voor je op het menu gezet en voor de lekkere trek kun je jezelf storten op de geliefde ROOM tosties, stone oven pizza en diverse snacks.