Sintweekend in hostel ROOM

Kom gezellig logeren in het huis van Sinterklaas

De pepernoten liggen alweer een tijdje in de winkel, dus hoogste tijd om plannen te maken voor een Sinterklaasweekend. Sinterklaas en zijn Pieten hebben al een kamertje in hostel ROOM geboekt en als zij op pad zijn, mogen wij naar binnen gluren! Komen jullie ook kijken? ROOM biedt een uitgelezen kans om van het heerlijk avondje een heerlijk weekend te maken. Gezellig met het hele gezin, romantisch met z'n tweetjes of met je beste vriend of vriendin! 

Kindvriendelijk hostel

Hostel ROOM Rotterdam ligt centraal gelegen in het Scheepvaartkwartier en het hostel is de ideale plek om een gezellig en origineel Sinterklaasweekend te beleven. Aan alles is gedacht. De kleintjes mogen hun schoentje zetten en ’s morgens serveren we een heerlijk Pietenontbijt. Wij hebben nauw contact met de Sint en zijn Pieten, dus het vooraf afleveren van de pakjes op de kamer is dan ook geen enkel probleem. Onze kamers zijn ruim genoeg om een gezellige pakjesavond met het gezin te vieren. De kamers beschikken over een combinatie van tweepersoonsbedden met stapelbedden, spelletjes, boekjes, koffie/theehoek en sommige kamers beschikken over een eigen badkamer en/ of balkon. 

familiekamer met eigen badkamer en kitchenette

Behaal je Pietendiploma in de Pietenkamer

Speciaal voor de kleintjes is er al vanaf media november een heuse Pietenkamer in het hostel. Klim en klauter als een echte Piet over de stapelbedden en ontvang na afloop een officieel Pietendiploma. Na het behalen van dit diploma kunnen de kinderen eindeloos sjoelen, tafelvoetballen of bordspelletjes spelen in onze gezellige foyer, uiteraard met de bekende en gezellige Sinterklaasliedjes op de achtergrond. Bovendien volgen wij online de intocht van Sinterklaas op groot scherm en of draaien we leuke Sinterklaasfilms.

Onze gezellige en huiselijke foyer

De ROOM bar

In de foyer vind je ook onze bar waar je drankjes en diverse snacks (pizza’s, tosties en dagsoepen) kunt bestellen en gezellig kunt tafelen. Tevens is er de mogelijkheid om zelf in de keuken een eigen sinterklaasmaaltijd voor te bereiden. De keuken is uitgerust met voldoende borden, bestek, glazen, potten en pannen, dus dit hoeft de kook kunsten van de chef niet in de weg te staan! Geen zin om te koken? Wees gerust. Ook de Pieten van Thuisbezorgd zijn van harte welkom in ons hostel 😉

avondeten in ROOM

Onze omgeving

Een frisse lucht halen na al dat zoets is natuurlijk altijd een goed idee. Op nog geen 5 minuten lopen van het hostel ligt Het Park met de Euromast en de historische tuin Schoonoord. Hier kun je in alle rust prachtige wandelingen maken. Of slenter lekker door de stad en geniet van de mooie architectuur. Gelukkig behoort dit allemaal nog tot de mogelijkheden.

Park bij de Euromast

SINTERKLAAS ARRANGEMENT

Enthousiast geworden? Reserveer dan via onze website en gebruik kortingscode: SINT

Bellen of mailen mag ook uiteraard. info@roomrotterdam.nl of 010 282 72 77  

Actie loopt van 14 november tot en met 5 december 2020

EUR 24,50 p.p. (exclusief 6,5% toeristenbelasting)

Inbegrepen is:

·      1 x overnachting in een 2, 4 of 5-persoonskamer

·      Welkomstdrankje inclusief kindertraktatie

·      1 x Pietenontbijt van de Boulangerie

·      Gratis citymap ‘Ga gewoon zelf’  

Extra’ s op de kamer:

·       Gratis Koffie/thee hoekje

·       Spelletjes, (sint) kleurplaten& potloden

·       Linnenservice> Gratis handdoeken & heerlijk opgemaakte bedden

·       Extra veel kussens voor een kussengevecht met je ouder(s) 😉

·       Oordopjes & zoete traktatie

 Verder in het hostel:

·       Pietenkamer

·       Gebruik van gastenkeuken

·       Fietsverhuur tegen betaling mogelijk

·       Tafelvoetbaltafel

·       Sjoelbak

·       Film kijken op grootscherm

·       Fietsen berging 

Vanzelfsprekend houden wij rekening met alle Covid-19 richtlijnen, dat wil zeggen:

-       Wij reserveren voor maximaal 4 personen per kamer (met uitzondering van gezinnen die tot 1 huishouden behoren)

-       Het hostel draait slechts op 50% van de normale capaciteit. Dit om het aantal gasten tot een minimum te beperken en om in de gemeenschappelijke ruimtes ruimschoots te kunnen voldoen aan de 1,5 meter maatregel.

-       Alle contactpunten (tafels, stoelen, deurklinken, sanitair en overige oppervlaktes) worden regelmatig gedesinfecteerd met antibacteriële schoonmaakmiddelen

-       Antibacteriële handenspray aanwezig op de kamers en op verschillende plekken in het hostel

-       Alle medewerkers dragen mondkapjes, blijven met ziekteverschijnselen thuis en laten zich onmiddellijk testen

 

Wat verwachten van u:

-       Regelmatig handen wassen

-       Volg de RIVM richtlijnen. Blijf dus thuis bij verkoudheid, keelpijn of koorts

 

Book a
room