ROOM bar
 

events

donderdag
25 mei

Havington

En daar zijn ze weer! Havington uit Bremen! Vorig jaar stonden zij al bij ons tijdens de Rotterdamse Popweek en we zijn blij dat ze terug zijn. Havington bestaat uit 2 zangers en een drummer. Samen brengen ze een soort akoestische indiepop die super sfeervol is, melodieus en lang blijft hangen. Dit wordt alweer de 3e keer dat Havington bij ons speelt en we zijn blij ze terug te ontvangen op ons podium.
Begint om 20:30 / Gratis entree

vrijdag
26 mei

Open Mic Night

Get out of the basement and on to the stage! Het is weer tijd voor een Open Mic Night in je favoriete Living ROOM!
20:30 - 23:30 / Gratis entree
Facebook

zondag
11 juni

ROOM's Vocalsz

Iedere 2e zondagavond van de maand kun je genieten van live muziek in onze gezellig foyer. ROOM’s Vocals is een unieke samenwerking tussen hostel ROOM en Vocalsz en zorgt absoluut voor een relaxte, muzikale afsluiting van je weekend.
 
Vocalsz is een Rotterdamse muziekschool die Rotterdamse talenten coacht op weg naar een professionele artiesten carrière. De groep heeft iedere keer een nieuwe samenstelling, met meerdere genres op een avond (Jazz, pop, R&B en gospel). Ze brengen zowel eigen werk als covers!
19:00 - 21:00 / Gratis entree
Facebook event
Facebook

donderdag
22 juni

North Sea Round Town - Dionna Fox & her Ragdolls

Dionna Fox & her Ragdolls is een Rotterdam based Pop Jazz band bestaande uit vier energieke muzikanten. Een voorliefde voor oude muziekstijlen en de aantrekkingskracht van popmuziek voert een rode draad in het eigen repertoire. Vaak vergeleken met Amy Winehouse, soulfull jazz met de catchy-ness van pop. Daarnaast maken zij bewerkingen van standards en chansons. Platen van Ella Fitzgerald, Joss Stone, Antonio Carlos Jobim en Charles Aznavour zijn een kleine greep uit de inspiratiebron van de band. Een energieke formatie, strak in pak en een classy dress met live shows die er harder inknallen dan een dubbele espresso op de maandagochtend.
Dionna Fox & her Ragdolls speelde al eerder tijdens Lochem Jazz, Sena Grote Prijs van Rotterdam, Jazz Festival Delft, Radio Veronica, Radio 5 live en meer.
Begint om 20:30 / Gratis entree

vrijdag
23 juni

North Sea Round Town - Anj

Anj is een singer/ songwriter en spoken-word artiest, en brengt een mix van reggae, R&B,  hiphop en soul. Anj laat zich inspireren door artiesten als Jill Scott, Diana King, Ursala  Rucker, Aaliya, Eryka Badu,  Jhené Aiko and Jah9. Deze invloeden hoor je zeker in haar  muziek terug. 
Momenteel neemt Anj deel aan Vocalsz en Poetry Circle 010 en is zij 1 van de  leadvocalisten van de Surinaams groep “Chiq”.
Begint om 21:00 / Gratis entree
Facebook

zaterdag
24 juni

Boz Trio

Het Boz Trio brengt je naar alle kanten van de wereld, over de diepe oceaan van traditionele muziek, met wortels die liggen in exotische en verre landen. Tijdens hun optreden heb je het gevoel rond een kampvuur te zitten ergens in de Russische steppe. Een echte wereldreis, maar dan zonder paspoort! Een mix van de poëzie van Joodse muziek met opzwepende balkan tunes.
Begint om 21:00 / Gratis entree

vrijdag
30 juni

Open Mic Night

Get out of the basement and on to the stage! Het is weer tijd voor een Open Mic Night in je favoriete Living ROOM!
20:30 - 23:30 / Gratis entree
Facebook

zaterdag
1 juli

North Sea Round Town - Valerio Lysander

De Italiaanse Valerio Lysander, woonachtig in London, trad al eerder op in de prestigieuze Ronnie Scott’s Jazz Club, de Troubadour en de Green Note. Ook was hij genomineerd voor de Britse Unsigned Awards, dit werd ook uitgezonden door de BBC. Zijn levendige muziek klinkt als een mix tussen Jamie Lidell, Bishop Allen en Joshua Radin.
Begint om 21:00 / Gratis entree

donderdag
6 juli

North Sea Round Town - Laurèn ter Horst

Laurèn ter Horst is een 22-jarige singer songwriter uit Rotterdam. Laurèn schrijft al sinds haar 16e eigen liedjes en haar muziek bevat kenmerken van pop, folk, country en jazz. Ze heeft ook actief gewerkt aan muzikale projecten met gitarist Cas 't Hart, die zich in het kader van onze North Sea Round Town programmering zal bijwonen.
Begint om 12:30 / Gratis entree

vrijdag
7 juli

North Sea Round Town - Luigino and the big ass children

“Multi-instrumentalist”, rapper en zanger, groeide op in de kerk en begon al op zeer jonge leeftijd met muziek maken.  Luigino is een autodidact en speelt onder meer piano, drums, gitaar en de bas. Met zijn jazzy en soul geluid in combinatie met zijn warme stem, neemt hij je tijdens zijn optredens mee op reis langs muzikale hoogtepunten.
Begint om 12:30 / Gratis entree

zaterdag
8 juli

North Sea Round Town - Satoyama

Vier getalenteerde, Italiaanse musici met een voorliefde voor hedendaagse jazz en klassieke muziek. Jazz van de bovenste plank, dit is Satoyama! Beïnvloed door Noord-Europese jazz, hedendaagse klassieke muziek en wereldmuziek proberen ze alle contaminaties in één te combineren.
Begint om 12:30 / Gratis entree
Website

zondag
9 juli

North Sea Round Town - ROOM's Vocalsz

Het NSRT Festival is eindelijk weer hier in de adembenemende stad Rotterdam op 9 juli 2017 @ 12:00 in de foyer van Hostel ROOM. Je zult op een heerlijke manier entertained worden door de charismatische en tegelijkertijd dynamische zangvogels van Vocalsz met 2 uur lang het geluid van zoete Jazz & Soul.
Begint om 12:00 / Gratis entree