ROOM bar
 

events

vrijdag
24 feb.

Open Mic Night

Get out of the basement and on to the stage! Het is weer tijd voor een Open Mic Night in je favoriete Living ROOM!
20:30 - 23:30 / Gratis entree
Facebook

zaterdag
25 feb.

Jack Cookson & Calvin Thomas

Gitaren en mondharmonica's; de Britse muzikanten Calvin Thomas en Jack Cookson zorgen voor een gezellige avond vol spontaniteit. En laten het publiek zowel lachen, huiveren als huilen. Jack werd genomineerd door BBC Radio 2 voor de Young Folk Award 2016 en Calvin heeft het podium gedeeld met bekende artiesten als Cory Branan en Franz Nicolay, om er maar een paar te noemen. Klinkt als: Bob Dylan of Glen Hansard.
Begint om 21:00 / Gratis entree
Calvin Thomas
Jack Cookson

woensdag
5 april

Francesca Lago

Francesca Lago maakt dromerige atmosferische muziek, die je kan herinneren aan de New Wave periode van de jaren ’80 en de muziek van Stereolab, The Van Pelt en The Sea & Cake. Ze heeft getoerd in Zwitserland, Frankrijk, Italië, Duitsland, Oostenrijk en Engeland, en komt nu voor het eerst naar Rotterdam om te handelen in uw favoriete Hostel.
Begint om 21:00 / Gratis entree
Bandcamp

vrijdag
7 april

Sem Seiffert

Sem Seiffert is begonnen met gitaar spelen toen hij nog een kind was en begon liedjes te schrijven toen hij nog maar 15 jaar oud was. Na het opnemen van zijn eerste album in het Verenigd Koninkrijk toerde hij zo veel als hij kon. Met zijn gitaar creëert hij een folky geluid dat kan worden vergeleken met Mumford & Sons, Dave Matthews Band of Nick Cave.
Begint om 23:00 / Gratis entree
Website