ROOM bar
 

events

donderdag
24 augustus

Harry & The Gondolas

We zijn trots om deze band uit Bristol weer terug te zien op het ROOM podium. Deze Folk band brengt altijd superveel energie op het podium met hun mooie melodieën en vrolijke ritmes. Dit is een optreden dat je echt niet mag missen. Het klinkt als: Mumford & Sons, Bear's Den en Ben Howard.
Begint om 20:30 / Gratis entree
Facebook

vrijdag
25 augustus

Open Mic Night

Get out of the basement and on to the stage! Het is weer tijd voor een Open Mic Night in je favoriete Living ROOM!
20:30 - 23:30 / Gratis entree
Facebook

vrijdag
1 sept.

Humans (supporting act: Saroon)

Humans (main act): deze artiest mixt zang, synths en gitaren tot een mooi, helder geluid, waarbij je alleen maar wilt genieten van zijn prachtige teksten. Je kunt zijn stijl vergelijken met Sigur Ross, Bon Iver en Hot Chip.    

Saroon (supporting act): deze artiest uit Portland (USA) is ook een Folk muzikant, maar heeft een meer aards geluid. Zijn muziek kan je doen denken aan Mogwai of Explosions in the Sky.
20:30 - 23:00 / Gratis entree
Facebook

zaterdag
2 sept.

WARD

WARD is een Nederlands/ Indonesische zangeres, songwriter en DIY producer. Haar dromerige indie pop is echt heel uniek en ze hypnotiseert haar publiek met haar muziek. Klinkt als: Vampire Weekend, Tame Impala, Bleachers en Tegan & Sara.
Begint om 21:00 / Gratis entree
Facebook

zondag
10 sept.

ROOM's Vocalsz

Iedere 2e zondagavond van de maand kun je genieten van live muziek in onze gezellig foyer. ROOM’s Vocals is een unieke samenwerking tussen hostel ROOM en Vocalsz en zorgt absoluut voor een relaxte, muzikale afsluiting van je weekend.
 
Vocalsz is een Rotterdamse muziekschool die Rotterdamse talenten coacht op weg naar een professionele artiesten carrière. De groep heeft iedere keer een nieuwe samenstelling, met meerdere genres op een avond (Jazz, pop, R&B en gospel). Ze brengen zowel eigen werk als covers!
19:00 - 21:00 / Gratis entree
Facebook

vrijdag
29 sept.

Open Mic Night

Get out of the basement and on to the stage! Het is weer tijd voor een Open Mic Night in je favoriete Living ROOM!
20:30 - 23:30 / Gratis entree
Facebook

donderdag
26 okt.

Reinis Young

Reinis Young is een zanger/ gitarist uit Riga, Letland, die al jarenlang door heel Europa heeft getoerd en met zijn uitzonderlijke gitaarvaardigheden klinkt als John Mayer Trio, Ben Howard en Ben Harper.
20:30 - 22:00 / Gratis entree
Facebook