ROOM bar
 

events

vrijdag
30 juni

Open Mic Night

Get out of the basement and on to the stage! Het is weer tijd voor een Open Mic Night in je favoriete Living ROOM!
20:30 - 23:30 / Gratis entree
Facebook

zaterdag
1 juli

North Sea Round Town - Valerio Lysander

De Italiaanse Valerio Lysander, woonachtig in London, trad al eerder op in de prestigieuze Ronnie Scott’s Jazz Club, de Troubadour en de Green Note. Ook was hij genomineerd voor de Britse Unsigned Awards, dit werd ook uitgezonden door de BBC. Zijn levendige muziek klinkt als een mix tussen Jamie Lidell, Bishop Allen en Joshua Radin.
Begint om 21:00 / Gratis entree

donderdag
6 juli

North Sea Round Town - Laurèn ter Horst

Laurèn ter Horst is een 22-jarige singer songwriter uit Rotterdam. Laurèn schrijft al sinds haar 16e eigen liedjes en haar muziek bevat kenmerken van pop, folk, country en jazz. Ze heeft ook actief gewerkt aan muzikale projecten met gitarist Cas 't Hart, die zich in het kader van onze North Sea Round Town programmering zal bijwonen.
Begint om 12:30 / Gratis entree

vrijdag
7 juli

North Sea Round Town - Luigino and the big ass children

“Multi-instrumentalist”, rapper en zanger, groeide op in de kerk en begon al op zeer jonge leeftijd met muziek maken.  Luigino is een autodidact en speelt onder meer piano, drums, gitaar en de bas. Met zijn jazzy en soul geluid in combinatie met zijn warme stem, neemt hij je tijdens zijn optredens mee op reis langs muzikale hoogtepunten.
Begint om 12:30 / Gratis entree

zaterdag
8 juli

North Sea Round Town - Satoyama

Vier getalenteerde, Italiaanse musici met een voorliefde voor hedendaagse jazz en klassieke muziek. Jazz van de bovenste plank, dit is Satoyama! Beïnvloed door Noord-Europese jazz, hedendaagse klassieke muziek en wereldmuziek proberen ze alle contaminaties in één te combineren.
Begint om 12:30 / Gratis entree
Website

zondag
9 juli

North Sea Round Town - ROOM's Vocalsz

Het NSRT Festival is eindelijk weer hier in de adembenemende stad Rotterdam op 9 juli 2017 @ 12:00 in de foyer van Hostel ROOM. Je zult op een heerlijke manier entertained worden door de charismatische en tegelijkertijd dynamische zangvogels van Vocalsz met 2 uur lang het geluid van zoete Jazz & Soul.
Begint om 12:00 / Gratis entree