Veelgestelde vragen

Check hier of je vraag wellicht beantwoord wordt maar mocht dit niet zo zijn neem dan gerust contact met ons op!

Boekingen

Geldt er een minimumleeftijd voor het hostel?
Je moet minimaal 18 jaar zijn indien je wilt boeken bij ROOM tenzij je meereist met iemand die minimaal 18 jaar is.

Gezinnen met jonge kinderen
Hier in ROOM heten we gezinnen graag welkom maar laat het ons even van tevoren weten wanneer u met jonge kinderen reist. Wanneer er gereisd wordt met kinderen jonger dan 16 jaar dan dient er een priv├ękamer geboekt te worden.

Minimum verblijf
Soms geldt er een minimum verblijf in een bepaalde periode; als dit van toepassing is zal dit direct zichtbaar zijn wanneer je online boekt.

Wordt mijn boeking/betaling veilig verwerkt?
Wij verwerken onze boekingen veilig via Clock Software; een gerenommeerd PMS met een PCI-DSS certificaat.

Groepsboekingen
Voor groepen die groter zijn de 10 personen gelden er speciale condities. Groepen dienen de kamer in zijn geheel af te nemen; deze kan dus niet gedeeld worden met andere gasten. We raden je aan je groepsboeking te maken door gebruik te maken van ons groepsboekingen formulier.

Lang verblijf/ Longstays
Voor studenten bieden we mogelijkheden om langer te verblijven in ons hostel. Hou er wel rekening mee dat we een maximum verblijf hanteren van 2 maanden.

Annuleringsvoorwaarden
Individuele reizigers:
- zonder toeslag tot 24 uur voor aankomst

Groepen:
- Ingeval de annulering 1 maand of meer voor aankomst plaatsvindt, dan is de klant verplicht 60% van het reserveringsbedrag te voldoen
- Ingeval de annulering 2 weken voor aankomst plaatsvindt, dan is de klant verplicht 75% van het reserveringsbedrag te voldoen
- Ingeval de annulering 1 week voor aankomst plaatsvindt, dan is de klant verplicht 85% van het reserveringsbedrag te voldoen
- Ingeval de annulering minder dan 1 week voor aankomst plaatsvindt, dan is de klant verplicht 100% van het reserveringsbedrag te voldoen

Aankomst en vertrek

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?
Inchecken kun je doen vanaf 14:00 uur. Mocht je vroeger zijn dan kun je - indien de ruimte dit toelaat - je koffers in onze bagage opslag plaatsen.

Hoe laat moet ik uitchecken?
Uitchecken kun je doen tot 11:00 uur. Als je wilt kun je tegen betaling een late checkout doen. Neem hiervoor even contact op met de receptie nadat je je boeking hebt gemaakt.

Parkeren
Het parkeren is gratis op de Parklaan van 18:00 tot 9:00 van maandag t/m zaterdag. Op zondag is het gratis parkeren tot 12 uur 's middags en vanaf 18:00. Een goed parkeeralternatief is het Noordereiland waar je nog 24/7 gratis kunt parkeren.
Check onze locatie voor meer info.

Roken
In Nederland is het niet toegestaan te roken in publieke gebouwen. Als je wilt roken dan hebben we een fijn terras buiten; het roken van marijuana is daar niet toegestaan. We krijgen problemen met onze vergunning als je wordt betrapt; loop in plaats daarvan even naar de rivier of het park vlakbij.