WE LOVE BACKPACKING!

En hebben het naar Rotterdam gebracht...

GEBOUWD OP ERVARING Na vele jaren van reizen en dromen is het in 2006 dan eindelijk zover: een backpackers hostel in het eigen geliefde Rotterdam!
 
Mir en Mo In dat jaar wordt het perfecte pand gevonden in een beschermd rijksmonument in het statige Scheepvaartkwartier in het centrum van Rotterdam. Na een intensieve periode van verbouwen en renoveren wordt dan eindelijk in juni 2006 door de burgemeester van Rotterdam het hostel geopend!

Nu alweer flink wat jaren verder heeft hostel ROOM niet stilgezeten en aan ontelbare internationale toeristen “a home away from home” kunnen bieden. Zij hebben mee kunnen maken hoe het enthousiasme over Rotterdam in het hostel leeft en dit inmiddels met talloze coole foto's, te gekke blog's of gewoon toffe verhalen verder de wereld in geholpen. Mede hierdoor heeft Hostel ROOM in de loop der jaren al meerdere awards mogen ontvangen van Hostelworld, Hostelbookers en in 2013 zelfs van de gemeente Rotterdam voor de bijdrage van het hostel aan de internationale promotie van de stad.

StaffHet succes van ROOM is mede te danken aan de medewerkers, een leuke mix tussen echte Rotterdammers en reizigers die zijn blijven 'plakken'. Een ding hebben we gemeen: een passie voor reizen en liefde voor de stad Rotterdam.

Wij staan 24/7 voor je klaar en helpen je graag met al je vragen. Onze liefste staffmember is natuurlijk Lexie, die in juni 2007 bij ons is komen wonen en die inmiddels vrienden heeft gemaakt over de hele wereld. Kom dus gewoon snel even sfeer proeven in Rotterdam's beste en eerste echte backpackers hostel van Rotterdam.