Kidsproof & budget vriendelijk

Uniek overnachten met het gezin in Rotterdam

Overnachten op een unieke plek in het centrum van Rotterdam met je gezin of familie? Dat is de vraag die Kidsproof zich ook stelde en zij kwamen uit bij Hostel ROOM Rotterdam! Een "Verborgen pareltje in het centrum van Rotterdam, voor een kleine prijs per overnachting."

Ruime en betaalbare accommodatie vinden voor je gezin is vaak lastig, laat staan als je een unieke locatie zoekt. Hostel ROOM bevindt zich in een karakteristiek rijksmonument uit 1923 in het Scheepsvaartkwartier vlakbij de Euromast, de Erasmusbrug, diverse musea en parken.

ROOM heeft ruime & betaalbare familiekamers waar je heerlijk kunt verblijven en overnachten. Een familiekamer is geschikt voor 3 of meer personen, zo hou je je kleintjes lekker dichtbij en kun je met het hele gezin lekker genieten op dezelfde kamer.

Op de begane grond is de foyer met de bar & receptie en niet onbelangrijk: een kast vol (familie)spelletjes, een sjoelbak en een tafelvoetbal. Wanneer je zin hebt om onderuit te zakken dan kan dat ook, vraag bij de receptie om de beamer met Chromecast aan te zetten en je kunt vervolgens met je eigen toestel streamen. Trek? Vanuit de keuken kunnen we pizza's en tosti's serveren maar uiteraard kunnen we ook helpen bij het vinden van een restaurant of je bestelt iets en eet het in het hostel op, genoeg opties!

Er op uit

Op loopafstand van het hostel is ontzettend veel te zien en te beleven. Bij de Euromast kun je bijvoorbeeld lekker minigolfen, om de hoek kan er op de Spido gestapt worden en boodschappen doen bij de buurtsuper om vervolgens te picknicken in Het Park kan natuurlijk altijd wanneer de zon schijnt.

De musea zijn allemaal geopend maar hou rekening met het verplichte reserveren waarbij je een tijdslot krijgt om naar binnen te gaan. Kijk bijvoorbeeld eens bij het Maritiem Museum, het Wereldmuseum en het Natuurhistorisch Museum.

Andere leuke dingen om te doen zijn dierentuin Blijdorp (kortingskaarten verkrijgbaar bij de receptie), met de watertaxi naar Hotel New York en dan via de Kop van Zuid naar de Fenix Food Factory en/of de Food hallen of pak diezelfde watertaxi naar de SS Rotterdam, supercool!

Bovendien heb je als ROOM gast ook tal van leuke voordelen bij de leukste Rotterdamse attracties. Bekijk Rotterdam in het klein bij Miniworld Rotterdam. Leuk voor jong & oud en je krijgt 20% korting op vertoon van je ROOM voucher. Ook Euromast, Spido, Kunsthal en Blijdorp zijn met korting te bezoeken. Zo wordt je kidsproof weekend in Rotterdam echt budgetvriendelijk! 

Happy times en hopelijk tot snel!

Aanbevolen door Kidsproof ‘De coolstefamiliekamers
Book a
room